Zeytinyağlı Sabun
Phytoflora Zeytinyağlı Sabun
İngilizce / Almanca / Fransızca adlar Olive oil soap / Olivenölseife / Savon à l'huile d'olive
Kullanım Şekli: Islak saça veya cilde masaj yaparak uygulayın, köpürtün ve iyice durulayın.
Günlük kullanıma uygundur.
Saklama Koşulları: Ürünü ambalajında, direkt güneş ışığına maruz kalmaktan ve oda sıcaklığında ağzı kapalı ve kuru bir yerde saklayınız.
Uyarı: Göz ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Gıda değildir.
Usage: Apply on wet hair or skin by massaging, rinse thoroughly subsequent to lathering. The product is fit for daily use.
Storage Conditions: Keep away the product from exposition to direct sunlight and at room temperature in its package by closing and in a dry place.
WARNING: Prevent contact with eyes. Rinse with plenty of water in case of contact. Keep out of the reach of children. The product is not edible.
İçindekiler/ Ingredients: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Sülfür, Sodium Chloride, Parfum, Panthenol (Provitamin B5), Tetrasodium EDTA, Olive oil, Etidronic Acid, Hexyl cinnamal, D-Limonene. Linalool, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Amyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin.
Sitemizi ziyaret ederek bitkisel çaylar, bitkisel yağlar, aromaterapötik yağlar , bitkisel kozmetikler, bitkisel sular, bitkisel sabunlar, gıda takviyeleri , doğal tuzlar , doğal sirkeler gibi bir çok ürünümüzü inceleyebilirsiniz.
Zeytinyağı Nedir?
Zeytinyağı, Akdeniz Havzası'nın geleneksel bir ağaç ürünü olan zeytinlerden (Olea europaea'nın meyvesi; Oleaceae familyası) bütün zeytinlerin preslenmesi ve yağının çıkarılmasıyla elde edilen sıvı bir yağdır.
Zeytinin Botanik özellikleri:
Oleaceae familyasının bir üyesi (Olea europaea L.), Akdeniz bölgesinin doğu kısmına özgü küçük bir ağaçtır. Eski Mısırlılar, Yunanlılar, Romalılar ve diğer Akdeniz ülkeleri, yağları ve meyveleri için zeytin yetiştirdiler. Zeytin, diğer çekirdekli meyvelere botanik olarak benzeyen bir sert çekirdeklidir. Yumurtalık duvarının hem etli hem de kuru kısımlara dönüştüğü karpelden oluşur; tüysüz ve stoma içeren deri (ekzokarp); ve tohumu çevreleyen çukur (endokarp). Yemeklik yağın da fiziksel yöntemlerle elde edildiği etli mezokarp, zeytinin işlendikten sonra yenen kısmıdır. İşlendiğinde, exocarpda yenir. Meyve şekli, büyüklüğü ve çekirdek büyüklüğü ve yüzey morfolojisi çeşitler arasında büyük farklılıklar gösterir.
İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak endikasyon ve hastalık adı belirterek bitkisel destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır.
Kozmetik Mevzuatına tabi bulunan tüm kozmetik ürünler, insan vücudunun dış kısımlarına uygulanan ve etkileri geçici olan ürünlerdir; bu bağlamda, kozmetik ürünlerle ilgili ilgili yasa ve yönetmenlik gereği sağlık beyanı yapılamamaktadır.